笔试习题
400-900-8885
当前位置:首页 > 银行招聘网 > 考试题库 > 笔试 > 习题库 > 文章正文

2019银行校园招聘英语模拟题精编(一)

来源:中公网校    发布时间:2019-04-29 10:53:00   点击量:

 

From: National Parks Visitors Bureau

To: ECSmith@eastcoast.net

Subject: Correction to Newsletter

Date: Aug 5, 5:44 A.M.

A correction has been made to the August issue of our National Parks Newsletter. The North Mountain Views Rails to Trails package—combining two nights at the High Point Lodge, a half-day guided tour, one night at the Trail’s End Inn, and two tickets on the Scenic Shores Railroad—was listed incorrectly in the newsletter as $295. The actual price per person for this package is $529 plus tax and is based on double occupancy.

In addition, please note that Lake Zephyr Sports and Culture offer is valid only at the Hidden Cove Resort Hotel. Prices are for two adults, and the package includes breakfast and dinner for three days. Each additional adult with pay $222; for an additional child, the extra cost is $202.

We apologize for any inconvenience.

The National Parks Visitors Bureau

1. What error was included in the August newsletter?

A. Trip dates were inaccurate.

B. A tourist area was incorrectly described.

C. A quoted price was wrong.

D. The name of a hotel was misspelled.

2. What limit is placed on the Lake Zephyr offer?

A. It is available only in August. B. It applies to only one hotel.

C. Children are not allowed on the trip. D. Meals are not included in the price.

Passage 2

Association of Financial Consultants

121 Hibiscus Ct.

Boca Raton, FL 33429

Telephone: 1-561-555-8286

Fax: 1-561-555-8287

www.afincon.com

Suzette Bowman

1492 Oak Drive

Silver Spring, MD 20902

January 15

Dear Ms. Bowman:

You recently received an informational packet concerning the upcoming Association of Financial Consultants conference. I need to clarify the charges for existing members. The cover letter that I enclosed with your conference booklet should have included the sentence, “If you are not AFC member, please submit $35 for your membership.”

As you have already paid this year’s membership dues, you do not need to send the $35 listed on the conference registration form. Please forgive the mistake. When you return your registration form, please write “already a current member” on it. However, you will still need to enclose the $50 conference fee and $275 for your room and banquet meal no later than February 10.

If you have any other questions, please feel free to contact me. The best way is to e-mail me at jeffhorne@afincon.com, but if necessary, you may also leave me a message at 1-561-555-8286, extension 432, and I will get back to you as quickly as possible.

Sincerely,

Jeff Horne

Membership Coordinator

3. What is the main purpose of the letter?

A. To ask for a payment

B. To explain an error

C. To discuss a conference

D. To answer a question

4. How much does it cost to belong to the AFC?

A. $10 B. $35 C. $50 D. $75

5. How does Mr. Horne prefer to be contacted?

A. By phone B. By fax C. By mail D. By e-mail[page]

1.【答案】C。解析:细节题。本题询问在八月份的通讯稿中出现了什么错误。第一段的最后两行“……was listed incorrectly in the newsletter as $295. The actual price per person for this package is $529 plus tax and is based on double occupancy.”由此可以看出是价格出现了错误,故选C。

2.【答案】B。解析:细节题。本题询问对Lake Zephyr offer设置了什么限制。根据关键词Lake Zephyr定位到原文第二段第一句:In addition, please note that Lake Zephyr Sports and Culture offer is valid only at the Hidden Cove Resort Hotel. 由此可以看出,Lake Zephyr offer只有在Hidden Cove Resort Hotel才有效,与B选项“它只适用于一家宾馆”意思一致,故选B。

Passage 2

3.【答案】B。解析:主旨题。文章的主体是第一、二段,其主要讲的是:原来的cover letter有错误,本应该写清如果你不是AFC会员,请交35美元。因为Suzette Bowman是会员,所以不用交35美元。“Please forgive the mistake”并就这个错误请求Bowman原谅。所以这篇文章的目的是解释一个错误,故选B。

4.【答案】B。解析:细节题。题干问要成为AFC的会员要交多少钱。第一段最后说:If you are not AFC member, please submit $35 for your membership.所以要成为会员需要交35美元,故选B。

5.【答案】D。解析:细节题。题干询问Horne先生希望别人用哪种方式联系他。最后一段第二句说:The best way is to e-mail me at jeffhorne@afincon.com可知,的联系方式是给他发邮件,所以选D。

备考热荐:\

\2020银行秋招抢学课免费领
\2019银行春招面试辅导简章

\2020银行秋招笔试辅导简章

\2020人民银行笔试辅导简章

 \【一键加群】:2019银行备考QQ群:544204597 免费每天刷题+模考+政策问题实时答,考试信息不漏看!

         【扫码加群】         

\


(责任编辑:王文君)

根据本篇文章,又帮你搜索到了以下内容:
手机中公网校考练通
分享到:

推荐视频

随机推荐

考试导航